Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου

Με 158 ψήφους υπέρ πέρασε ο προϋπολογισμός

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή των συντάξεων στους δικαιούχους για το μήνα Δεκέμβριο μετά από απόφαση του ΔΣ του e- ΕΦΚΑ. Η καταβολή των συντάξεων θα γίνει σταδιακά για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

– Στις 24 του μήνα, ημέρα Τρίτη,  από το τ.ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, σε όσους ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9
– Στις 25 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, και τον ΟΤΕ, εκείνων που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
– Στις 26 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη, από τους τέως ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.
– Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, από το Δημοσίο, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και ΔΕΗ. Την ίδια μέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι