Τοσουνίδης: Πριν την ψηφοφορία η διαγραφή Παπαχριστόπουλου

Τοσουνίδης: Πριν την ψηφοφορία η διαγραφή Παπαχριστόπουλου

Διευκρινίσεις για τον χρόνο διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ έδωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θόδωρος Τοσουνίδης.

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ πήρε πρωτοβουλίες να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι του “παραιτούμαι-δεν παραιτούμαι” του Θανάση Παπαχριστόπουλου, δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

Διευκρίνισε επίσης ότι η διαγραφή θα γίνει πριν την ψηφοφορία για την ψήφιση του Πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ενώ παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια διαφορετική αντιμετώπιση του κ. Παπαχριστόπουλου έναντι άλλων βουλευτών που διαγράφηκαν από την ΚΟ του κόμματος.

«Σε μία σχέση που αναγνωρίσαμε την καθαρή και τίμια στάση του, εγκαίρως κατατεθειμένη, ναι, κινηθήκαμε με ένα διαφορετικό κριτήριο για την περίπτωση, σεβόμενοι αυτό. Δυστυχώς όμως η αναβολή στην αναβολή που δίνει σε αυτή την απόφαση δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε άλλο να αναμένουμε» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι