Προφυλακίσθηκαν πατέρας και γιος για το μαχαίρωμα του 26χρονου

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Προφυλακίσθηκαν πατέρας και γιος μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ηρακλείου Κρήτης, καθώς φέρονται να μαχαίρωσαν τη νύχτα των Χριστουγέννων μέχρι θανάτου τον 26χρονο γιο και αδελφό τους αντίστοιχα.

Ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής νέος έφερε 4 μαχαιριές και ξεψύχησε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα γράφουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 24χρονος έφερε στο σπίτι το κορίτσι του και ο πατέρας του είπε να επιλέξει τι μουσική θα άκουγαν και για άγνωστους λόγου επακολούθησε διαμάχη με τον 26χρονο, μεγαλύτερο γιο. Πάνω στον καβγά κάποιος τράβηξε μαχαίρι. Όπως κατέθεσε ο πατέρας, ο 26χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών και στη διάρκεια του επεισοδίου ήταν υπό την επήρρεια.

Ο 55χρονος πατέρας υποστήριξε στην αρχή ότι δεν ξέρει ποιος μαχαίρωσε το παιδί του και ότι ήταν κάποιος περαστικός που αναμίχθηκε στον καβγά. Ανακάλεσε εν συνεχεία και υποστήριξε ότι ο μεγάλος γιος χτύπησε τον μικρό, ο μικρός μπήκε στο δωμάτιό του και ο ίδιος προσπάθησε να αφοπλίσει τον 26χρονο μεγάλο γιο του. Δεν ειναι γνωστό αν υπάρχουν αμυντικές πληγές στο σώμα των φερομένων ως δραστών που να υποστηρίζουν την εκδοχή τους, ότι τράβηξε δηλαδή μαχαίρι το θύμα και ότι εκείνοι απλώς αμύνθηκαν. Επιπλέον το θύμα δεν έφερε μόνον μία μαχαιριά…

Ο 24χρονος γιος υποστηρίζει ότι δεν ξέρει πώς μαχαιρώθηκε ο αδελφός του, επειδή το θύμα τον χτύπησε και μπήκε μέσα στο δωμάτιό του και λιποθύμησε. Ασυνέχειες διαπιστώθηκαν και στην κατάθεση της μητέρας που ήταν παρούσα, ενώ δεν ξέρουμε τι είπε το κορίτσι του 24χρονου για τα τραγικά΄γεγονότα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι