Πτώση αεροσκάφους F-16 στην Ανδραβίδα

Τι διδάσκει η πτώση του μαχητικού F-16 στην Ανδραβίδα

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε περίπου στις 15:30 το μεσημέρι σήμερα. Το σκάφος κατέπεσε κατά την προσπάθεια απογείωσης του, ενώ το περιστατικό συνέβη στην Ανδραβίδα. Ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να βγει σώος απ’ το όχημα.

Σε κάθε περίπτωση σπεύδουν στο σημείο σωστικά συνεργεία, με τα ακριβή αίτια της πτώσης να μην έχουν εξακριβωθεί.. Το μαχητικό αεροσκάφος επέστρεφε στη βάση μετά από εκπαιδευτική πτήση. Το F-16 Block 52+ είναι από τα πλέον σύγχρονα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας. O πιλότος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι