Πυκνή ομίχλη κάλυψε χθες βράδυ την Αθήνα (video)

Πυκνή ομίχλη κάλυψε χθες βράδυ την Αθήνα (video)

Ασυνήθιστη πυκνή ομίχλη σκέπασε το βράδυ της Παρασκευής την Αθήνα, κάτι ασυνήθιστο για την πρωτεύουσα. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και σε νησιά, κάτι που είναι όμως σύνηθες στη βόρεια Ελλάδα. Δύο πτήσεις με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκαν τελικά στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, λόγω της περιορισμένες ορατότητας στην Αττική.

Σήμερα με την ανατολή του ηλίου το φαινόμενο υποχώρησε αισθητά, αν και είχε ήδη αρχίσει να υποχωρεί από τη νύχτα. Ομίχλη, πάντως κάλυψε και τα Χανιά, την Πάρο και την Σύρο, με έντονη την αίσθηση της υγρασίας παντού. Στη Σύρο δύο αλιευτικά έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης και χρειάσθηκε η συνδρομή του Λιμενικού Σώματος.

.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι