Πυρκαγιά σε κτίριο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας (video)

Νέα κατάρρευση τράπεζας στις ΗΠΑ – Η JPMorgan εγγυάται τις καταθέσεις

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε κτίριο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο κέντρο της Μόσχας, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και αναμεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Ρωσίας που μίλησε στο TASS, η φωτιά είναι αρκετά μεγάλη και φαίνονται μαύροι καπνοί να βγαίνουν από παράθυρο του τρίτου ορόφου του κτιρίου που ανήκει στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα social media, το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Ζναμένκα στο κέντρο της Μόσχας, όπου σε αυτό στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια της φωτιάς ή αν υπάρχουν θύματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι