Πυροσβέστης πνίγηκε σε χείμαρρο βοηθώντας μαθητές

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Πυροσβέστης που προσπάθησε να βοηθήσει εγκλωβισμένους μαθητές και εκπαιδευτικούς, πνίγηκε σε χείμαρρο στην περιοχή της κοινότητας Απαλού στην Αλεξανδρούπολη.

Τα ορμητικά νερά χειμάρρου, τον παρέσυραν εν ώρα καθήκοντος και ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για τον απεγκλωβισμό των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Απαλού στην Αλεξανδρούπολη. Η αυλή του συγκεκριμένου σχολείου πλημμύρισε από την έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο κτίριο μαθητές και δάσκαλοι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαινε ο θανών ακινητοποιήθηκε όταν έπεσε σε ρέμα, το οποίο λόγω της βροχόπτωσης δεν διακρινόταν από τον οδηγό. Ο χείμαρρος παρέσυρε τον πυροσβέστη, η σωρός του οποίου βρέθηκε στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι