Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε απόψε σε καφετέρια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα. Ο άνδρας πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο μέσα σε ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 20 μέρες πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Γκάζι το βράδυ του Σαββάτου, και τραυματίστηκαν από αδέσποτες στα πόδια δύο περαστικοί τουρίστες που έψαχναν για ταξί και στη βουβωνική χώρα ένα άτομο από τους συμπλεκόμενους νεαρούς. Τρεις μέρες πριν άγνωστοι άνοιξαν πυρ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τραυμάτισαν 30χρονο ομογενή από την Ρωσία. Το συμβάν συνδέθηκε με οπαδικά κίνητρα.

Στις αρχές Σεπτέμβρη στο Πασαλιμάνι, άγνωστοι άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν δύο Κούρδους. Εκείνο το επεισόδιο συνδέθηκε με οικονομικές διαφορές με διακινητές που είχαν μείνει απλήρωτοι. Τέλη Αυγούστου συγκρούσθηκαν δύο παρέες Ρομά για μια barwoman στο Περιστέρι και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι