“Πατείς με πατώ σε” στο αλβανικό προξενείο

“Πατείς με πατώ σε” στο αλβανικό προξενείο

Επέμβαση της αστυνομίας χρειάσθηκε έξω από το αλβανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη -όπου έγινε και μια προσαγωγή- λόγω του συνωστισμού που παρατηρείται (μέρες τώρα) από πολίτες που θέλουν να ανανεώσουν το διαβατήριό τους ή άλλα πιστοποιητικά.

Πολλοί θέλουν κάποια έγγραφα που να τους διευκολύνουν να πηγαινοέρχονται στην Αλβανία όσο μένει κλειστή η Κακαβιά.

Στο προξενείο της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνται οι Αλβανοί που ζουν όχι μόνον στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και σε νησιά και στο Βόλο, όπως είπε υπάλληλος του στην ενημερωτική ιστοσελίδα thestival.gr.:

«Το προξενείο εξυπηρετεί καθημερινά τους πολίτες για περισσότερες από 12 ώρες. Αυτό το διάστημα βλέπετε αυτές τις εικόνες γιατί έρχονται εδώ Αλβανοί από τα νησιά και από τον Βόλο μέχρι τον Έβρο για να ανανεώσουν το διαβατήριο τους και να πάρουν την ταυτότητα του Αλβανού υπηκόου. Θέλουν να ταξιδέψουν στην Αλβανία το επόμενο διάστημα και δεν μπορούν χωρίς αυτά τα έγγραφα» δήλωσε στο thestival υπάλληλος του αλβανικού προξενείου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι