“Σεφτέ” με γιατρούς και νοσοκόμους από Γερμανία απόψε στην Κω – Ταξιδάκι κερασμένο από την Bild

“Σεφτέ” με γιατρούς και νοσοκόμους από Γερμανία απόψε στην Κω – Ταξιδάκι κερασμένο από την Bild

Ο ταξιδιωτικός κολοσσός TUI και η γερμανική εφημερίδα Bild προσέφεραν ένα ταξίδι αναψυχής σε γιατρούς και νοσηλευτές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρας τους. Η πτήση αφίκνυται στις 6 μ.μ. στο νησί.

Επί της υποδοχής θα είναι οι Χάρης Θεοχάρης και Μάνος Κόνσολας, υπουργός και υφυπουργός Τουρισμού αντίστοιχα. Επίσης δημοτικές αρχές

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Θεοχάρης είπε “από την Κω ξεκινάει η επανεκκίνηση με την πρώτη πτήση από το εξωτερικό σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας και ξέρουμε όλοι πως είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και μια ασφαλής χρονιά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός Τουρισμού, είπε ότι η Κως είναι ασφαλέστατος προορισμός, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως τόνισε. Ο κ. Κόνσολας έκανε λόγο για μια νέα αφετηρία, όπου πρωταγωνιστεί  η ασφάλεια. Στην Κω ήδη βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και το υπουργείο Τουρισμό δηλώνει πως είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει ό,τι ζήτημα ήθελε προκύψει. Το μεσημέρι η πολιτική ηγεσία του Τουρισμού βρέθηκε στο δημαρχείο του νησιού, όπου ενημερώθηκαν όλοι με την συμμετοχή τοπικών φορέων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι