Σαρώνει τη Σκωτία η καταιγίδα Μπάρα (video)

Σαρώνει τη Σκωτία η καταιγίδα Μπάρα (video)

Σαρώνει τη Σκωτία η καταιγίδα Μπάρα όπως ονομάστηκε, που φέρνει ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους ανά την επικράτεια της χώρας. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος της Σκωτίας εξέδωσε προειδοποίηση για πλημμύρες, ενώ σειρά από αυτοκίνητα παρέμειναν βυθισμένα στο νερό για ώρες, με μερικούς δρόμους να παραμένουν κλειστοί.

Παρά το γεγονός ότι η καταιγίδα έκανε το πέρασμά της κι απομακρύνεται, 16 ειδοποιήσεις για κίνδυνο πλημμύρας παραμένουν σε ισχύ. Οι επίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκατοντάδες σπίτια στη βόρεια-βορειανατολική Σκωτία που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρισμό. Το δίκτυο ηλεκτροδότησης αντιμετώπιζε προϋπάρχοντα προβλήματα που είχαν προκληθεί από την καταιγίδα Arwen που έπληξε τη Σκωτία τον περασμένο μήνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι