Σασπένς στην Αίγινα με Γάλλο -πιθανόν φορέα- που είχε πάει σε κηδεία στο νησί

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Αναστατώθηκαν οι Αιγινήτες, μετά την επιβεβαίωση ότι είναι φορέας ένας Γάλλος που επισκέφθηκε πρόσφατα το νησί και παρακολούθησε κηδεία μαζί με πολλούς άλλους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελιδας Aegina Portal, ένας αλλοδαπός που ταξίδεψε από το εξωτερικό στην Αίγινα, για να παραστεί σε κηδεία που τελέσθηκε στο νησί, είναι πιθανόν φορέας του κορονοΐού, καθώς βρέθηκε θετικός στον έλεγχο που του έγινε στο αεροδρόμιο. Το δεύτερο τεστ αναμένεται να γίνει αύριο.

Ωστόσο, στην κοινή γνώμη του νησιού εκφράζονται φόβοι, καθώς στην κηδεία ειχαν πάει πολλοί ντόπιοι και ο Γάλλος όφειλε -θεωρητικά- να μείνει σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες.

Σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε το Aegina Potal στον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος είπε ότι “το θέμα το χειρίζεται το Κέντρο Υγείας Αίγινας και θα υπάρξει αργότερα ενημέρωση”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι