Σε σοβαρή κατάσταση δύο τραυματίες από το “τρενάκι” του Allou Fun Park

Σε σοβαρή κατάσταση δύο τραυματίες από το “τρενάκι” του Allou Fun Park

Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν χθες το βράδυ όταν εκτροχιάσθηκε τρενάκι στο Allou Fun Park, στου Ρέντη. Μια κοπέλα, 21 ετών, φέρεται να έχει σοβαρό τραύμα στον θώρακα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Open, και έχει διασωληνωθεί. Ένας νεαρός 24 ετών φέρεται να έχει υποστεί ρήξη σπλήνας, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”. Ένα ακόμη κορίτσι, ηλικίας 22 ετών, έπαθε ήπια διάσειση και πήρε εξιτήριο.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί δύο υπεύθυνοι του λούνα παρκ και διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν επακριβώς τα αίτια του ατυχήματος. Υπενθυμίζεται ότι το τρενάκι εκτροχιάσθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, και οι επιβαίνοντες εκσφενδονίσθηκαν σε θάμνους. Οι τραυματίες κατήγγειλαν ότι μετά το ατύχημα οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ τους κατηγόρησαν ότι “έφταιγαν εκείνοι επειδή σηκώθηκαν όρθιοι».

Το παιχνίδι με το τρενάκι λέγεται “la isla” και σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο σημείο το τρενάκι έπρεπε να κόψει ταχύτητα για να “φρενάρει” σε ένα είδος λίμνης, όμως αυτό δεν συνέβη. Πιθανόν τα νερά να μην είχαν την κατάλληλη στάθμη. Επειδή το παιχνίδι θεωρείται ακίνδυνο, όσοι ανεβαίνουν στο τρενάκι δεν φορούν ζώνες ασφαλείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι