Σφήνωσε και πέθανε σε συρόμενη πύλη 34χρονος

Σφήνωσε και πέθανε σε συρόμενη πύλη 34χρονος

Ο 34χρονος άνδρας που βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός, σφηνωμένος στην συρόμενη μεταλλική πύλη φαρμακαποθήκης, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ήταν τελικά ο ένας από τους δύο συνεταίρους-ιδιοκτήτες της εταιρείας, που ήταν οικογενειακή επιχείρηση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, που αφήνει πίσω του ένα παιδάκι 3 ετών, είχε πάει χθες όπως κάθε μέρα στην επιχείρηση που είναι και από τις πολύ γνωστές στη Θεσσαλονίκη καθώς λειτουργεί από 40ετίας. Φεύγοντας στις 17:30, άνοιξε την πύλη με το τηλεχειριστήριο και με το ΙΧ του βγήκε έξω από τον προαύλιο χώρο. Στάθμευσε το όχημά του και βγήκε για να κλείσει πάλι με το τηλεχειριστήριο την πύλη, αλλά και να βγάλει το λουκέτο μεταξύ πύλης και κάσας.

Ενώ πάτησε το κουμπί για να αρχίσει να κλείνει η βαριά μεταλλική, συρόμενη πύλη, εκτίμησε ότι προλάβαινε να βγάλει το λουκέτο που ασφάλιζε την πύλη με την κάσα. Όμως, είτε επειδή δεν υπολόγισε σωστά τους χρόνους είτε επειδή συνέβη κάτι άλλο, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως, οπότε συνεθλίβη μεταξύ της “ακάθεκτης” σιδερόπορτας και της κάσας.

Το τραγικό περιστατικό θυμίζει την περίπτωση της 8χρονης Όλγας που συνεθλίβη κατά παρόμοιο τρόπο στους Μύλους ΑΛΛΑΤΙΝΗ στο Κερατσίνι, με τους οποίους η Elbisco ΑΛΛΑΤΙΝΗ δήλωσε ότι δεν έχει σχέση και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την επωνυμία. Το κοριτσάκι από περιέργεια μπήκε σε αποθήκη και πήγε να βγει όταν άρχισε αυτή να κλείνει. Η μικρή πέθανε από ασφυξία αλλά είχε συνθλιβεί και η σπονδυλική του στήλη ενώ είχε παράλληλα και εσωτερική αιμορραγία. Διώκονται και οι Ρομά συγγενείς του παιδιού για την πλημμελή επιμέλεια, αλλά και ένας υπάλληλος της εταιρείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι