Σοβαρό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές

Σοβαρό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές

Ανατροπή λεωφορείου σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18/10 στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kalavrytanews.gr, πρόκειται για λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που εξετράπη της πορείας του στο ύψος της Ροδέας και έπεσε σε χαράδρα μικρού βάθους. Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 15 άτομα, ανάμεσά τους και 6 μαθητές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο για προληπτικούς και μόνο λόγους κάποιοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Ένα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετέφερε τους υπόλοιπους μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν με τους οικείους τους, για να τους ενημερώσουν οτι είναι καλά, ωστόσο είναι όλοι σοκαρισμένοι από το ατύχημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx