Στην Καρδίτσα ο Πρωθυπουργός

Ζάκυνθος

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, για την πορεία υλοποίησης των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του «Ιανού».

«Το κράτος ήταν, είναι και θα είναι παρών κάθε φορά που ο πολίτης το χρειάζεται. Και πιστεύω ότι στις πολλές κρίσεις που αντιμετώπισε αυτή η κυβέρνηση, ένα πράγμα δεν ακούσαμε από κανέναν και αυτό είναι το: «πού είναι το κράτος». Είμαστε σταθερά παρόντες», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν προ τετραμήνου.

Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ταχύτητα  με την οποία κινήθηκε η κρατική μηχανή για τις ζημίες αλλά και για τις αποζημιωσεις. «Επιτελέσθηκε ένα μικρό θαύμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Καρδιτσιωτών», είπε στη δική του παρέμβαση ο δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος. «Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και αντέδρασε αμέσως», ανέφερε και ο δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης.

Ο δήμαρχος Παλαμά, Γιώργος Σακελλαρίου, ζήτησε να συνεχιστεί η στήριξη, ο  δήμαρχος Αργιθέας, Ανδρέας Στεργίου, αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς ζητώντας να ισχύσει και για τους ορεινούς δήμους με τον τρόπο που ισχύει για τα νησιά (με την αποστολή κινητών μονάδων) και ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, Παναγιώτης Νάνος στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Τουρισμού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι