Στους δρόμους και σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές

Στους δρόμους και σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, στο οποίο έχει ενταχθεί και το σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών για την επόμενη τριετία, ΟΛΜΕ και ΔΟΕ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Με βασικό σύνθημα ότι το σύστημα διορισμών – προσλήψεων «κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο», οι εκπαιδευτικοί θα συγκεντρωθούν στις 11:00 έξω από τη Βουλή.

Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για σήμερα, την οποία καλύπτει και η ΑΔΕΔΥ που κήρυξε 24ωρη απεργία με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, αλλά και «τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι