Θράκη: Ενόχληση ορισμένων και για το μνημείο πεσόντων της ΧΙΙ Μεραρχίας;

Ζάκυνθος

“Έγιναν εγκαίνια μνημείου πού κατασκευάστηκε σε στρατόπεδο, προς τιμήν των Ελλήνων στρατιωτών που πέθαναν πολεμώντας ενάντια στον Τουρκικό στρατό στην Ανατολία. Στο στρατόπεδο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας κατασκευάστηκε μνημείο προς τιμήν των στρατιωτών που έχασαν τις ζωές τους πολεμώντας σε διάφορα μέτωπα”, αναφέρει η εφημερίδα Μπιρλίκ της Θράκης.

“Τα εγκαίνια του μνημείου έγιναν πριν από τα Χριστούγεννα στις 23 Δεκεμβρίου 2020, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Στα μάρμαρα που βρίσκονται δίπλα στο μνημείο είναι γραμμένα τα ονόματα των 655 στρατιωτών που πέθαναν πολεμώντας στα μέτωπα (από Τουρκία) Αφιόν Καραχισάρ, Κιουτάχεια, Εσκισεχίρ, Σαγγάριος, Προύσα, και σε άλλα μέτωπα στην Ανατολία”, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι