Τι απαντά ο δήμαρχος Αθηναίων για τον Εθνικό Κήπο και τον Γεώργιο Παπανδρέου

Τι απαντά ο δήμαρχος Αθηναίων για τον Εθνικό Κήπο και τον Γεώργιο Παπανδρέου

Ο δήμαρχος Χάρης Δούκας απαντά σε δημοσιεύματα για ‘διορισμό του Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο’ και όπως γράφει, πρόκειται για άμισθη θέση στο ΔΣ και ο “διορισμός” υπερψηφίσθηκε από 39 εκ των 43 δημοτικών συμβούλων.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Δούκας, «Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δεν διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

»Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

»Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να “δολοφονεί” χαρακτήρες».

/

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι