Τι λέει ο δικηγόρος Γ. Μαντζουράνης για το εξοχικό Τσίπρα

Τι λέει ο δικηγόρος Γ. Μαντζουράνης για το εξοχικό Τσίπρα

Σε δήλωση του ο δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Μαντζουράνης, αναφορικά με την δικαστική απόφαση για το εξοχικό στο Σούνιο του κ. Τσίπρα, προέβη στην παρακάτω δήλωση. 

«Σε εκτέλεση της δικαστικής απόφασης-κόλαφο για τις συκοφαντίες και τους συκοφάντες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το εξοχικό σπίτι στο Σούνιο, ο εκδότης των Παραπολιτικών κ. Κουρτάκης υποχρεώθηκε να “κατεβάσει” τις σχετικές αναρτήσεις με τις ψευδολογίες και να δημοσιεύσει ολόκληρη την αλήθεια, που είχε κακοποιήσει βάναυσα. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές, που ο κ. Κουρτάκης δημοσιεύει ολόκληρη την αλήθεια, έστω και συμμορφούμενος σε δικαστική εντολή.

Συμπέρασμα. Η μάχη της αλήθειας θα κερδηθεί. Η εποχή των τεράτων και του ψέματος του καθεστώτος Μητσοτάκη πλησιάζει στο τέλος της».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι