Την έδειρε, απείλησε το παιδί της και την ίδια με καραμπίνα, αλλά εκείνη τον υπερασπίστηκε

Την έδειρε, απείλησε το παιδί της και την ίδια με καραμπίνα, αλλά εκείνη τον υπερασπίστηκε

Λιποθύμησε απελπισμένη μια γυναίκα, στο άκουσα ότι ο σύζυγός της θα εκτίσει ποινή 4,5 ετών στη φυλακή για τον ξυλοδαρμό της ίδιας, αλλά και για το γεγονός ότι απείλησε με καραμπίνα το παιδί τους κι εκείνην. Η 33χρονη, που είπε ότι “θα βρεθεί στο δρόμο αν πάει φυλακή ο άντρας της, αφού εκείνος συντηρεί την τετραμελή οικογένεια” αναίρεσε τα του ξυλοδαρμού και είπε ότι έχει μώλωπες επειδή έπαθε κρίση επιληψίας και έπεσε κάτω. Ομως το δικαστήριο δεν πείσθηκε.

Οι δικαστές απέδωσαν την μεταστροφή της στο ότι φοβήθηκε τον δράστη, αλλά πιθανόν και στο ότι αναλογίσθηκε τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει πλέον μόνη της με δυο μικρά παιδιά.

Ο 33χρονος όταν την είδε να λιποθυμά στο άκουσμα της ποινής, έτρεξε κοντά της, αλλά τον απομάκρυναν για να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ για την γυναικα κλήθηκε ασθενοφόρο. Η ίδια αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Ο καταδικασθείς είχε συλληφθεί στο Ριζόμυλο Βόλου έπειτα από καταγγελία του 10χρονου γιου του, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και είπε ότι ο πατέρας του ξυλοκόπησε και απείλησε με όπλο τη μητέρα του. Ο δράστης είπε ότι θα σκοτώσει εκείνη και το 3χρονο μικρό παιδί τους αν ανοίξουν το στόμα τους. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με πολλά χτυπήματα στο σώμα της και κατέθεσε εν συνεχεία όσα είπε και το 10χρονο παιδί της, ότι ο άνδρας της την χτύπησε και την απείλησε.

Σήμερα στο δικαστήριο η γυναίκα είπε ότι έπεσε από τις σκάλες λόγω κρίσης επιληψίας και ότι δεν την χτύπησε ποτέ ο σύζυγός της. Αυτό υποστήριξε και ο δράστης. Όσο για την καραμπίνα, ο ίδιος είπε ότι… βρέθηκε τυχαία στα χέρια του εκείνη την ώρα και ότι την είχε αφήσει στο χώρο ο προηγούμενος ενοικιαστής του σπιτιού. Επέμεινε -όπως και η γυναίκα του- ότι συντηρεί την οικογένεια επειδή λόγω επιληψίας η σύζυγός του δεν μπορεί να εργασθεί και ότι αν καταδικασθεί παιδιά και γυναίκα θα βρεθουν “στο δρόμο”.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή σε ανήλικο και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και οδηγήθηκε στην φυλακή, καθώς η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι