Βαρουφάκης: Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας

Επίθεση κατά πάντων από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου άσκησε πριν από λίγο το εκλογικό του δικαίωμα ο γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας, μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν. Σήμερα ο μόνος τρόπος να την υπερασπιστούμε είναι ψηφίζοντας στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων, της πορείας τους».

Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ και ψηφίζουν, σε όλους τους υποψηφίους που εκτίθενται, «προχωράμε» κατέληξε στη δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version