Βιασμός οκτάχρονης σε χωριό της Ρόδου

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένα οκτάχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί βιάσθηκε παρά φύση, πιθανόν από συγγενή του όπως αναφέρουν τοπικά μέσα. Έχει απαγορευθεί η πρόσβαση στο δωμάτιο νοσηλείας του παιδιού όλων των συγγενών του και γίνονται έρευνες τόσο για τον εντοπισμό του δράστη όσο και για όσους πιθανόν ήταν συνένοχοί του.

Το κοριτσάκι κατάγεται από χωριό του νησιού. Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός. Εν τω μεταξύ δικάζεται στη Ρόδο ένας 35χρονος για βιασμό και αποπλάνηση που είχαν διαπραχθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε βάρος κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος συζούσε με την μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο. Επισης δικάζεται και ένας Πακιστανός για βιασμό 10χρονης, ενώ θα δικαστεί ερήμην και ένας Ιρακινός που διέφυγε όταν τον κατήγγειλαν ότι θώπευε 11χρονη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι