VIDEO

Βραζιλία: Βίντεο με τον γιο να πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του στο δικαστήριο

Βραζιλία: Βίντεο με τον γιο να πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του στο δικαστήριο

Ενας 27χρονος αγανάκτησε που ο καθ ομολογία δολοφόνος του πατέρα του κυκλοφορούσε επί 12 χρόνια ελεύθερος, και τον πυροβόλησε έξι φορές μέσα στο δικαστήριο. Ο δολοφόνος του πατέρα του όμως ανέρρωσε από τα τραύματα και παραμένει ελεύθερος, ενώ ο 27χρονος προφυλακίσθηκε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δικαστήριο της Βραζιλίας πέρσι το Νοέμβριο. Άγνωστο για ποιο λόγο, το βίντεο απο κάμερα του δικαστηρίου, δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες. Φαίνεται ο γιος να παρακολουθεί με τη μητέρα του την δίκη και ξαφνικά να σηκώνεται και να κατευθύνεται προς το χώρο των ενόρκων και του κατηγορουμένου. Η μητέρα προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά εκείνος πυροβολεί απανωτά το δολοφόνο του πατέρα του.

Ο Cristiano Alves Terto, φαίνεται να πυροβολεί εν ψυχρώ  έξι φορές προς τον 38χρονο Francisco Cleidivaldo Mariano De Moura. Ο δεύτερος είχε ομολογήσει το 2012 ότι έψαχνε τον γάιδαρό του και ότι όντως θύμωσε με τον Terto, θεωρώντας ότι του έκλεψε το ζώο, και τον σκότωσε. Ο 27χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα έξω από το δικαστήριο.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι