Πού εντοπίστηκαν τα 98 "τοπικά" κρούσματα της ημέρας

-

Από τα 110 σημερινά κρουσματα, αφαιρουμένων των 12 που αφορούν σε τουρίστες, απομένουν 98 δικά μας.

Αυτά καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη, που έσπασε ρεκόρ με 37 κρουσματα, τα οποία δυστυχώς δεν προέρχονται όλα από τον γάμο -σε αυτόν αποδίδονται μόλις 10 ή κατ΄άλλες πληροφορίες 21 από τα σημερινά 37 και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλες υπολογίσιμες εστίες. Δεύτερη περιοχή με ρεκόρ η Καβάλα, που έχει 23 κρούσματα από εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος.

Εφιαλτικά θα είναι και τα αυριανά νούμερα, καθώς εκκρεμούν 200 τεστ από Θεσσαλονίκη και Καβάλα και 90 από Βόλο. -οι επαφές των φορέων που βρέθηκαν.

Στην Αττική καταγράφηκαν 19.

Επίσης 6 καταγράφηκαν στη Μαγνησία, με το πρόβλημα των σεφ και μπάρμαν που βρέθηκαν φορείς σε δυο διαφορετικά κέντρα διασκέδασης.

Από 3 καταγράφηκαν στην Κέρκυρα και στη Χαλκιδική και 2 στην Πιερία. Από 1 καταγράφηκε στην Κορινθία, Αχαΐα, Βοιωτία, Λάρισα και Πέλλα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.