Χρήση χημικών και “αύρας” κατά πυροσβεστών (βίντεο)

Χρήση χημικών και "αύρας" κατά πυροσβεστών (βίντεο)
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών, η οποία είχε αποκλείσει την κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου “Προμηθέας”, στο Μαρούσι.

Οι πυροσβέστες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας κατόπιν καλέσματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές και έκανε χρήση χημικών αλλά και του “κανονιού” με νερό.

Τα αιτήματά τους είναι η  άμεση ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό με αύξηση της οργανικής δύναμης και να ορισθούν πάνω από 4.000 οργανικές θέσεις. Επισης ζητούν βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους και ειδικότερα να πάψουν να μεταφέρονται από τη μία γωνιά της Ελλάδας στην άλλη.

Όταν παρέδωσαν το ψήφισμά τους ο υφυπουργός τους απάντησε ότι θα το μελετήσει, αλλά δεν δεσμεύθηκε σε τίποτα ως προς τα αιτήματα τους, ενώ ο υπουργός παρέμεινε άφαντος. Εξοργισμένοι τότε οι πυροσβέστες προχώρησαν σε αποκλεισμό των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Κηφισίας και εν συνεχεία, του ενός.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι