Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή (video)

Μητσοτάκης: "Η κρίση υπονομεύει την ανάκαμψη, για όλα φταίει η Ρωσία", Σπύρος Γκουτζάνης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συνεδρίασης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο  πρωθυπουργός αρχικά εξέφρασε τις ευχές του στη Μαριέττα Γιαννάκου, που νοσηλεύεται στο ΓΝΑ.

Στη συνέχεια ανέφερε, «Κ. Τσίπρα είπατε ότι έχω τελειώσει πολιτικά. Φαντάζομαι ότι η εκτίμηση σας είναι τόσο ειλικρινής όσο όταν λέγατε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είχα προβλέψει ότι το επόμενο στοίχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν να μείνει δεύτερο κόμμα και όχι τρίτο στη Βουλή. Ο κ Τσίπρας αναδεικνύει έντονα το δικό του υπαρξιακό πρόβλημα. Γιατί θυμήθηκε τώρα τις εκλογές, αν όχι για να κλείσει εσωκομματικές πληγές;».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι