Το ροζ βίντεο που “έκαψε” τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους

Το ροζ βίντεο που έκαψε τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Στο διαδίκτυο διέρρευσε και κυκλοφορεί το ροζ βίντεο που οδήγησε τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ και έμπιστο συνεργάτη του Ερσίν Τατάρ, σε παραίτηση. Ο Σανέρ είναι ο πρωταγωνιστής του εν λόγω βίντεο και μετά τη δημοσιότητα που αυτό έλαβε, ο ίδιος φαίνεται να αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική. Σε αυτό φαίνεται να βρίσκεται σε βιντεοκλήση με μία νεαρή γυναίκα.

Ο χώρος που βρίσκεται ο Σανέρ μοιάζει με χώρο γραφείου και ακούγεται να δίνει οδηγίες στη συνομιλήτρια του όσο εκείνη γδύνεται. Λόγω του ακατάλληλου περιεχομένου του βίντεο, δεν έχει αναρτηθεί προσώρας με πλήρη πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ερκ Ατζιαρέρ, ρόλο στη διαρροή του βίντεο παίζει ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες λένε πως το συγκεκριμένο “καυτό” βίντεο, μαζί με άλλα που αφορούν πολιτικούς και γραφειοκράτες βρέθηκαν στην κατοχή του Πεκέρ, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν υπουργούς της κυβέρνησης Ερντογάν, ενώ έχει αφήσει επανειλημμένως υπόνοιες για υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Όσον αφορά τον 55χρονο Σανέρ, οι πληροφορίες θέλουν τη σύζυγό του να είναι έτοιμη να τον εγκαταλείψει μετά τη διαρροή του επίμαχου βίντεο. Ο ίδιος κατά τις πρώτες του δηλώσεις κάνει λόγο για πολιτική δολοφονία, ενώ ισχυρίζεται ότι στη διαρροή του βίντεο εμπλέκονται και Ελληνοκύπριοι, καθώς αποστολή του έγινε μέσα από αριθμό της Κυπριακής Δημοκρατίας. Άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι