Θύμα της απόπειρας κατά Τραμπ 50χρονος πυροσβέστης – Θυσιάστηκε για να σώσει συγγενείς του

Θύμα της απόπειρας κατά Τραμπ 50χρονος πυροσβέστης – Θυσιάστηκε για να σώσει συγγενείς του

Συγγενείς του άτυχου άνδρα που τον βρήκε σφαίρα που προοριζόταν για τον Τραμπ, ανήρτησαν την πικρία τους, που «σκοτώθηκε ένας άνθρωπος από το μίσος για έναν άλλον».

Το θύμα, Κόρεϊ Κομπερατόρε, καθόταν στις κερκίδες πίσω από τον ομιλητή Τραμπ με τη σύζυγο και την μία κόρη του. Όπως λένε οι δικοί του ήταν ενθουσιασμένος που θα παρευρισκόταν στη συγκέντρωση. Ο άτυχος άνδρας, που είχε υπηρετήσει παλαιότερα ως αρχηγός των εθελοντών πυροσβεστών της κοινότητας Μπούφαλο, όταν έπεσαν οι πρώτες δύο σφαίρες αμέσως έριξε κάτω τη γυναίκα και την κόρη του και της σκέπασε με το κορμί του, με αποτέλεσμα να φάει εκείνος τη σφαίρα.

Ο κυβερνήτης της Πενσιλβάνια Τζος Σαπίρο, που έχει εκλεγεί με το κόμμα των Δημοκρατικών, είπε ότι ο 50χρονος «πέθανε ηρωικά καθώς έσκυψε πάνω από τα μέλη της οικογένειάς του για να τα προστατεύσει όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί».

«Ο Κόρεϊ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου και είχε ενθουσιαστεί που χθες το βράδυ βρισκόταν εκεί μαζί του», είπε ο Σαπίρο, προσθέτοντας: «Οι πολιτικές διαφωνίες δεν μπορούν ποτέ, μα ποτέ να επιλυθούν με τη βία».

Η αδελφή του θύματος γράφει σχετικά: «Η προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια στοίχισε τη ζωή του αδελφού μου, του Κόρεϊ Κομπερατόρε. Το μίσος για έναν άνδρα στοίχισε τη ζωή του ανθρώπου που λατρεύαμε». Η κόρη του, στη δική της ανάρτηση. διευκρινίζει πώς θυσιάσθηκε ο πατέρας της για να σώσει εκείνην και τη μητέρα της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι