Τσακώθηκε με την πρώην του και την πέταξε στη θάλασσα

Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για φυτείες κάνναβης στο Μυλοπόταμο

Λογομαχία σε παραλία, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, κατέληξε σε ξυλοδαρμό της γυναίκας. Στο τέλος ο 36χρονος πρώην σύζυγος, την πέταξε στη θάλασσα.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι στις 10:00 χθες το βράδυ, ο πρώην σύζυγός της την έβρισε και την χτύπησε άγρια, και ότι τελικά την κλώτσησε και την πέταξε στη θάλασσα. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας αλλά η ίδια δεν θέλησε να παραμείνει για νοσηλεία μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπως εν συνεχεία, παρότι κατήγγειλε το γεγονός, αρνήθηκε να βάλει κομβίο πανικού στο κινητό της ή να μείνει σε ειδικό κέντρο φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.

Η ίδια κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει όπλο και οι αστυνομικοί θα προχωρούσαν σήμερα σε έρευνες, καθώς δεν έχει εκδοθεί άδεια οπλοκατοχής στο όνομα του δράστη. Μέχρι στιγμής ούτε ο άνδρας συνελήφθη, ουτε έχουμε πληροφόρηση για το αν ευσταθεί η καταγγελία περί οπλοκατοχής.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι