H Peggy Gou & η super premium Belvedere Vodka ξεσήκωσαν το κοινό, στο Τae Kwon Do

H Peggy Gou & η super premium Belvedere Vodka ξεσήκωσαν το κοινό, στο Τae Kwon Do

Η superstar DJ Peggy Gou, το απόλυτο it-girl της εποχής, με την Gou-mania ολοένα να γιγαντώνεται και να κατακτά τον πλανήτη, ξεσήκωσε για άλλη μια φορά τα πλήθη, στο μεγαλύτερο show που έχει κάνει ποτέ στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Ejeκt Festival.

Από μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η super premium Belvedere Vodka, η οποία με τα signature cocktails της, δημιούργησε μια μοναδική high energy εμπειρία για το κοινό, το οποίο χόρευε στους ρυθμούς της νο.1 dj στον κόσμο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο VIP section, που παρακολούθησαν το sold-out show παρέα με την Belvedere Vodka, ήταν ο Γιώργος Καράβας, Ambassador τoυ brand, η Fashion Editor – TV presenter Έλενα Γαλύφα, τa Fashion Models Όλγα Ντάλλα, Αιμιλιάνο Μάρκου και πολλοί ακόμα, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν λεπτό.

Λίγα λόγια για την Belvedere Vodka:

Η Belvedere Vodka είναι η πρώτη luxury βότκα, καθώς δημιούργησε την κατηγορία στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Πρόκειται για προϊόν με προστατευόμενη προέλευση από την Πολωνία και θεωρείται το brand που έμαθε στο κοινό ότι η βότκα μπορεί να έχει χαρακτήρα, πολυπλοκότητα και απόλυτη καθαρότητα. Είναι ένα απόλυτα φυσικό απόσταγμα που δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο ή προσθήκη ζάχαρης. Παρασκευάζεται από 100% Dankowskie Gold Rye, μια επιλεγμένη ποικιλία Πολωνικής σίκαλης που διακρίνεται για το γλυκό, μπαχαρώδες γευστικό της προφίλ. Αποστάζεται 4 φορές, υφίσταται διπλό φιλτράρισμα και ολοκληρώνεται με την προσθήκη νερού από αρχαίες, αρτεσιανές πηγές που ανήκουν στο αποστακτήριο. Πίνεται σκέτη, με πάγο ή ως το βασικό συστατικό κλασικών, αλλά και ευφάνταστων cocktails.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι