Διαγράφεται από την ΚΟ ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς

Διαγράφεται από την ΚΟ ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Ο κ. Σαλμάς είχε έρθει σε σύγκρουση με τον πρωθυπουργό, όταν μετά το αποτέλεσμα των ευρωοεκλογών είπε: «Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας, που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια». Προ ημερών συνυπέγραψε την ερώτηση των ένδεκα βουλευτών για τα κόκκινα δάνεια και μιλώντας για αυτά στους τηλεοπτικούς σταθμούς Open και Kontra, αναφέρθηκε σε «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς από τα υπουργεία Πολιτισμού και Υγείας ως προς τα κυλικεία των υπουργείων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx