17χρονος με τρεις φίλους του χτύπησε με λοστό και βαριοπούλα τον πατέρα της “φίλης” του

17χρονος με τρεις φίλους του χτύπησε με λοστό και βαριοπούλα τον πατέρα της “φίλης” του

Συνελήφθησαν στη Λευκάδα δύο αλλοδαποί νεαροί και άλλοι δύο με ελληνική υπηκοότητα, ο ένας εκ των οποίων 17χρονος, επειδή επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 40χρονο πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού που φέρεται να συνδέεται ερωτικά με τον 17χρονο.

Δεν γνωρίζουμε αν η αιτία ήταν οι αντιρρήσεις του πατέρα για τις ερωτικές σχέσεις της κόρης του, ή κάποια άλλη. Συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας. Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μόλις βγήκε από από το σπίτι του, σε παραλιακό χωριό του νησιού, δέχθηκε επίθεση από τέσσερις νεαρούς που κρατούσαν βαριοπούλες, λοστούς και σφυριά. Ο 17χρονος, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τον χτύπησε στο κεφάλι με λοστό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx