Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν

Τύμπανα πολέμου στην Μέση Ανατολή μετά τα ισραηλινά πλήγματα στο Ιράν.

Νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς είναι ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης Χοσεΐν Σαλαμί, αλλά και ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων Μοχάμεντ Μπαγκερί, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά πρακτορεία Mehr και Tasnim.

«Ο υποστράτηγος Χοσεΐν Σαλαμί, επικεφαλής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, έπεσε μάρτυρας στην επίθεση του ισραηλινού καθεστώτος», μετέδωσαν τα δύο πρακτορεία στο Ιράν.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση επεσήμανε από την πλευρά της ότι φλόγες και καπνός βγαίνουν από την έδρα των Φρουρών της Επανάστασης στην οδό Πιρουζί στο ανατολικό τμήμα της Τεχεράνης.

Αν και αρχικά κυκλοφόρησε ότι ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν Μοχαμάντ Μπαγκερί είναι ζωντανός και βρίσκεται στο δωμάτιο πολέμου, τον Ιράν ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι νεκρός.

Παράλληλα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι οι πυρηνικοί επιστήμονες Φερεϊντούν Αμπασί- Νταβανί και Μοχαμάντ Μεχντί Τεχρανσί σκοτώθηκαν στα ισραηλινά πλήγματα.

Πηγή: newsit

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx