Σοβαρό τροχαίο με πυροσβεστικό όχημα στην Κρήτη (βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο με πυροσβεστικό όχημα στην Κρήτη (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με πυροσβεστικό όχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα της πυροσβεστικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «cretalive», από την πρόσκρουση προκλήθηκε η ανατροπή του βαρέως οχήματος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το μοιραίο Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της πυροσβεστικής, το οποίο εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε προσπέραση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Εξαιτίας της σύγκρουσης, το βαρύ όχημα αρχικά συγκρούστηκε με τρίτο Ι.Χ. και στη συνέχεια αναποδογύρισε.

Ευτυχώς, κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά, πέραν της οδηγού του πρώτο Ι.Χ., η οποία διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx