ΚΑΛΑΝΤΑ

Καλήν ημέραν αρχόντισσες και άρχοντες, αν είναι ορισμός σας…

Καλήν ημέραν άρχοντες και αρχόντισσες αν είναι ορισμός σας...

Καλήν ημέραν άρχοντες και αρχόντισσες
αν είναι ορισμός σας, Χριστού τη Θεία γέννηση,
να πω στ’ αρχοντικό σας…

Με καλό καιρό, ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σήμερα Παραμονή των Χριστουγέννων και όπως προβλέπει η ΕΜΥ οι καλές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και αύριο. Εξαίρεση τα βορειοδυτικά, όπου το απόγευμα θα υπάρξουν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές, αλλά από το βράδυ θα ακολουθήσει σταδιακή βελτίωση και αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς περιοριστικά μέτρα. Πάντως, οι ειδικοί συνιστούν αυξημένη προσοχή, τήρηση των γνωστών, πλέον, μέτρων προστασίας και υιοθέτηση συμπεριφορών ασφάλειας για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Οι  ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος (SARS-CoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός – RSV) βρίσκονται σε έξαρση.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα και τα σούπερ-μάρκετ έως τις 8 το βράδυ. Τα εμπορικά και τα σούπερ-μάρκετ θα ανοίξουν και πάλι την Τρίτη.

Σας ευχόμαστε όπου και αν βρίσκεστε, εντός και εκτός Ελλάδας, όπως και σε όλο τον κόσμο, να είστε καλά και σας λέμε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα με τις παιδικές χορωδίες του Τυπάλδου και του Λάμπρου.

Και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Μακεδονίας από την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

https://youtu.be/rTrUJh7Wy7w

Καλά Χριστούγεννα!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx