ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προφυλακιστέοι οι τρεις ανήλικοι για τον βιασμό 15χρονου συμμαθητή τους

Προφυλακιστέοι οι τρείς ανήλικοι για τον βιασμό 15χρονου συμμαθητή τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή οι τρεις από τους έξι ανήλικους για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος του 15χρονου αγοριού, στο Ίλιον. Οι δύο θα απολογηθούντην Τρίτη ενώ ένας από τους κατηγορούμενους αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία μάλιστα κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του συμμαθητή τους και το βιντεοσκοπημένο υλικό το διακινούνταν σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο από τους ανήλικους να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Στις κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Όταν συνελήφθησαν οι δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Εκτός από τα κινητά, κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας για ζύγιση παράνομων ουσιών, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Σχηματίστηκε δικογραφία-κατά περίπτωση για σύσταση συμμορίας που διέπραξε βιασμούς, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, για πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και οπλοφορίας.

Κατηγορούνται ότι βίασαν το συμμαθητή τους σε διάφορες φάσεις, από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022. Το γεγονός προκαλεί νέες ανησυχίες για την αύξηση της εγκληματικότητας ανηλίκων και στη χώρα μας, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες γονέων για άγρια περιστατικά μπούλινγκ που δέχονται τα παιδιά τους, που περιλαμβάνουν ξυλοδαρμούς, ακόμα και απειλές με μαχαίρια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx