Ένα προσωπικό σημείωμα για το Μάτι

Ένα προσωπικό σημείωμα για το Μάτι

Γράφει ο Άκης Παυλόπουλος

Θα το θυμάμαι το Μάτι για την υπόλοιπη ζωή μου. Ήμουν στο στούντιο του REALFM από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην Κινέτα. Πλημμύρισε με κραυγές απόγνωσης ο ραδιοφωνικός αέρας. Απελπισμένοι άνθρωποι που έβλεπαν τις φλόγες να κατεβαίνουν σαν πύρινος καταρράκτης από το βουνό προς το μέρος τους. Ενήλικες και παιδιά που εκλιπαρούσαν για βοήθεια, για τη συνδρομή του… κράτους, της Πολιτείας.

Τους άκουγα μέσα από τα ακουστικά του ραδιοφώνου λαχανιασμένους, πανικόβλητους να φωνάζουν να πάει το λιμενικό να τους πάρει από την παραλία όπου είχαν καταφύγει, να πάνε βάρκες, πλοία του πολεμικού ναυτικού, κάποιος… Και στο βάθος άκουγα τον ανατριχιαστικό ήχο που άφηναν πίσω τους οι τεράστιες φλόγες που έκαιγαν τα πάντα. Δέντρα, σπίτια και κυρίως ανθρώπους.

Δείτε τι συνέχεια εδώ www.usay.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι