Έναρξη λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Μητρώου Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου

Έναρξη λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Μητρώου Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου

Σε εφαρμογή τίθεται το Ηλεκτρονικό Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου, στο οποίο θα καταχωρούνται τα στοιχεία των εφημερίδων περιφερειακού και τοπικού Τύπου.

Το μητρώο θα λειτουργήσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, e-efimeris, η οποία είναι διαθέσιμη προς το ενδιαφερόμενο κοινό από σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Με τη λειτουργία της νέας πλατφόρμας εκσυγχρονίζεται πλέον η διαδικασία υποβολής και ελέγχου δικαιολογητικών για τον περιφερειακό και τον τοπικό Τύπο και διασφαλίζεται η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα μέσω της σύστασης του Ηλεκτρονικού Μητρώου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι