Γαλλία: Ληστής κρατά ομήρους σε καπνοπωλείο κοντά στην Τουλούζη

Γαλλία: Ληστής κρατά ομήρους σε καπνοπωλείο κοντά στην Τουλούζη

Ένας ένοπλος άνδρας κρατά ομήρους μέσα σε ένα καπνοπωλείο στην πόλη Μπλανιάκ, στα δυτικά της Τουλούζης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι όμηροι είναι πέντε.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο ici.fr, ο ένοπλος πυροβόλησε στον αέρα και ζήτησε να πάει στο σημείο ένας διαπραγματευτής της αστυνομίας, πράγμα που έγινε αμέσως.

Οι αρχές δεν θεωρούν ότι η υπόθεση σχετίζεται με τρομοκρατία. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πιστεύουν πως πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για απόπειρα ληστείας.

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι France 3 μετέδωσε ότι ο δράστης απείλησε επίσης ότι θα σκοτώσει έναν από τους ομήρους αν η αστυνομία δεν άρει τον αποκλεισμό της περιοχής.

“Μας ζήτησαν να κλείσουμε τις γρίλιες και να μείνουμε μέσα”, είπε ένας καταστηματάρχης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι