Γεωργιάδης: Θα ανοίξει το λιανεμπόριο σύντομα

Με 158 ψήφους υπέρ πέρασε ο προϋπολογισμός

Εάν συνεχιστεί η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων του κορονοϊού και ακολουθήσει μια μικρή τάση μείωσης, τότε το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Στόχος μας είναι ό,τι ανοίξει να μην κλείσει πάλι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το ακορντεόν», είπε ο υπουργός.

«Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη. Εάν η μείωση των εισαγωγών στα νοσοκομεία συνεχιστεί, μέσα στην εβδομάδα θα πάρουμε αποφάσεις. Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε τους ρυθμούς της πανδημίας. Το κριτήριο για να ανοίξουμε είναι η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο που να μας επιτρέψει να ελπίζουμε ότι δεν θα προκαλέσουμε νέα μεγάλη αύξηση και πίεση στο ΕΣΥ»,  κατέληξε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι