VIDEO

Νεκρός και τραυματίες από το μακελειό με πυροβολισμούς στην παρέλαση του Super Bowl στις ΗΠΑ

Νεκρός και τραυματίες από το μακελειό με πυροβολισμούς στην παρέλαση του Super Bowl στις ΗΠΑ

Τί ανακοίνωσε η αμερικανική αστυνομία.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα στο Κάνσας Σίτι, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl, ανακοίνωσε η αστυνομία αυτής της πόλης του Μιζούρι.

“Πυροβολισμοί έπεσαν περιμετρικά του (σιδηροδρομικού σταθμού) Union Station. Παρακαλώ απομακρυνθείτε από την περιοχή”, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), διευκρινίζοντας ότι προσπαθεί “ακόμη να προσδιορίσει τον αριθμό των θυμάτων”.

Δύο ένοπλοι συνελήφθησαν, ανακοίνωσε η αστυνομία. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι 14, όμως δεν έχουν όλοι τραύματα από σφαίρες. Από τους τραυματίες τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση, πέντε σε σοβαρή και ένας εκτός κινδύνου, ενώ άλλοι πέντε έλαβαν μόνο τις πρώτες βοήθειες. Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι