Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Κυριακή 17-4-22)2

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές σημαντικές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται γεγονότα ή εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Διεθνή

  • Ο Ερντογάν καταδικάζει την επέμβαση των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στο τέμενος Αλ-Ακσά.
  • Γερμανία-δημοσκόπηση: Το SPD προηγείται του CDU στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Ποιες γερμανικές εταιρείες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στη Ρωσία και ποιες όχι – Σκληρή κόντρα του τέως Γερμανού ΥΠΕΞ Γκάμπριελ με τον Ουκρανό Πρέσβη στη Γερμανία – Η Ουκρανία ζήτησε στήριξη ύψους $50 δισ. από την G7 – Υποστηρίζουν ότι η Μαριούπολη δεν έχει καταληφθεί από τους Ρώσους.
  • Ο Μπόρις Τζόνσον μεταβαίνει στην Ινδία για να ασκήσει πιέσεις, καθώς η χώρα έχει αποφύγει να επικρίνει δημοσίως τη Μόσχα για τη σύγκρουση και διατηρεί ιστορικά στενούς δεσμούς με την Ρωσία.
  • Οργή στη Βρετανία από το σχέδιο του Τζόνσον να στέλνει τους πρόσφυγες στη Ρουάντα.
  • Ο Γερμανός υπουργός Υγείας προειδοποιεί ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, γιατί μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι σύντομα με μια παραλλαγή εξίσου μεταδοτική με την Όμικρον αλλά και εξίσου θανατηφόρα με την Δέλτα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι