Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα για την “ημέρα χωρίς αυτοκίνητο”

Βροχές και καταγίδες από το μεσημέρι της Κυριακής - Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του «This is Athens-City Festival» του δήμου Αθηναίων και του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, θα πραγματοποιηθεί από τις 20:00 το Σάββατο (21/9) και έως τις 22.00 την Κυριακή (22/9) διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων σε ορισμένες οδούς στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευριπίδου και Ερμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην Καρ. Σερβίας, καθ΄όλο το μήκος της, στην Περικλέους, καθ΄όλο το μήκος της, στην
Αθηναΐδος, καθ΄όλο το μήκος της, στην Αγ. Ειρήνης, καθ΄όλο το μήκος της, στην Πλ. Αγ. Ασωμάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρρή και Ερμού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ερμού και στην Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών. Αγ. Ασωμάτων και Αθηνάς, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αθηνάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx