Πυροβολισμοί στον Λευκό Οίκο, διέκοψε την συνέντευξή του ο Τραμπ

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Διακόπηκε για λίγο η συνέντευξη Τύπου που είχε αρχίσει να παραχωρεί στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατέβηκε εσπευσμένα από το βήμα του και αποχώρησε φρουρούμενος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το CNN, ο Λευκός Οίκος τέθηκε για κάποια ώρα σε lockdown. Από τον χώρο όπου δινόταν η συνέντευξη απομακρύνθηκαν επίσης άλλα στελέχη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν. Ο Τραμπ εξήγησε λίγη ώρα αργότερα ότι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ένα «ύποπτο» πρόσωπο στο «εξωτερικό του Λευκού Οίκου», του κτιρίου της αμερικανικής προεδρίας. Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι εξ όσων αντιλαμβάνεται, ο «ύποπτος» αυτός ήταν οπλισμένος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι