Στις φυλακές οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στις φυλακές οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Προφυλακισμένος κρίθηκε πριν από λίγο ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είχε οδηγηθεί υπό άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού που κατηγορείται. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης, στο ίδιο κελί που κρατείται ο επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, που έχει προφυλακιστεί για βιασμούς ανηλίκων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι