Τα μεσάνυχτα στο Χ (Twitter) η συνέντευξη του Τραμπ στον Έλον Μασκ

Ο Μασκ στηρίζει Τραμπ - Θα δίνει 45 εκατ. δολάρια το μήνα για την υποστήριξή του

Ο Έλον Μασκ, που είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, παρουσιάζει απόψε ζωντανή συνέντευξη με τον πρώην και υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ στην πλατφόρμα Χ.

Η συνέντευξη του Τραμπ είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 8 μ.μ. (ώρα ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών, μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας). Οι Δημοκρατικοί υποστηρίζουν ότι η Κάμαλα Χάρις έχει ξεπεράσει τις επιδόσεις του Μπάιντεν και ότι ο Τραμπ δεν έχει πλέον το προβάδισμα. Η συνέντευξη στον Έλον Μασκ εκτιμάται ότι θα δώσει στον Τραμπ πρόσβαση σε ένα κοινό διαφορετικό από τους πιστούς τους Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Κατά το παρελθόν παρόμοιες μεταδόσεις από το Twitter ή X είχαν “σκοντάψει” σε τεχνικά προβλήματα. Ο Μασκ πιστεύει ότι τα έχει λύσει.

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της πλατφόρμας Twitter είχαν απαγορεύσει την πρόσβαση του Ντόναλντ Τραμπ σε αυτό, μετά την επίθεση Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο τον Ιανουάριο του 2021. Ο Μασκ επανέφερε τον λογαριασμό του Τραμπ σχεδόν αμέσως μόλις αγόρασε το τότε Twitter και νυν Χ, επικαλούμενος την ελευθερία της έκφρασης. Αν και ο ίδιος υποστήριζε το 2020 τον Μπάιντεν, είναι καιρός τώρα που υποστηρίζει τον Τραμπ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx