Το “come back” του Ντέιβιντ Κάμερον – Αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών

Το "come back" του Ντέιβιντ Κάμερον - Αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε ο ευρύς ανασχηματισμός στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ.

Και αυτό διότι ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον επιστρέφει ξανά στην πρώτη γραμμή. Αυτή τη φορά ως υπουργός Εξωτερικών στη θέση του Τζέιμς Κλέβερλι, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης της Σουέλα Μπράβερμαν στο υπουργείο Εσωτερικών. Τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία σοκαριστική επιστροφή.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο κ. Κάμερον καθίσταται διά βίου Λόρδος, άρα ως μέλος της άνω βουλής του Ηνωμένου Βασιλείου (γιατί δεν είχει εκλεγεί βουλευτής) έχει πια δικαίωμα να γίνει μέλος της κυβέρνησης. Έτσι λοιπόν μετά και από αυτή την εξέλιξη οριστικοποιήθηκε η τοποθέτηση του στο Foreign Office.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι