Ήξεραν στο γηροκομείο – Έστελναν έγγραφο αποποίησης ευθυνών στους συγγενείς!

-

Κόρη ηλικιωμένης που είναι τρόφιμος στο γηροκομείου του Αγίου Παντελεήμονα, αποκάλυψε ότι η διοίκηση του ιδρύματος της ζήτησε πολύ πρόσφατα να υπογράψει έγγραφο, ότι σε περίπτωση κρούσματος, το γηροκομείο δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Live News του Mega η κόρη της ηλικιωμένης (η οποία σημειωτέον έχει βγει αρνητική μέχρι στιγμής) κατήγγειλε τα εξής:

«Κάθε μέρα επικοινωνούσα με την προϊσταμένη, κάθε μεσημέρι, να ρωτήσω για την μητέρα μου. Πήρα και χθες. Ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου είπαν ότι όλα ήταν καλά. Το βράδυ δεν είδαμε ειδήσεις. Σήμερα στις 12 και μισή το μεσημέρι επικοινώνησε η κόρη μου με το γηροκομείο για άλλο θέμα, και έτσι ενημερωθήκαμε», είπε η γυναίκα στο Live News.

«Το Σάββατο μας έστειλαν χαρτί  μέσω Viber να υπογράψουμε, ότι σε περίπτωση κορονοϊού και αν προκύψει κρούσμα, δεν φέρει το γηροκομείο καμία ευθύνη. Μας είπαν ότι είναι συνέχεια της σύμβασης που έχουμε υπογράψει, και ότι τους το σύστησε να το κάνουν ο ΕΟΔΥ. Μου είπαν ακόμα ότι ο νοσηλευτής που βρέθηκε θετικός δούλευε βράδυ, και δούλευε με 4 μάσκες και 3-4 γάντια. Και να προσθέσω ότι τους πηγαίνουμε σε τέτοιους οίκους τους ανθρώπους μας λόγω ανάγκης, όχι επειδή δεν τους αγαπάμε», πρόσθεσε η ίδια.

Και ο κ. Τσιόδρας είχε πει εξάλλου χθες ότι το 80% των τροφίμων είναι παραπληγικοί ή κατακεκλιμένοι...

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.